Akciófigurák, Mesehősök

   
Szuperhősök, játékfigurák nagy választékban, a jatekkocka-webaruhaz.hu oldalon, óriási választékben. A mesékből jól ismert szuperhősöket most megrendelheted!

Akciófigurák Mesehősök

Rendkívül sokféle Mojo állatfigura létezik, többek között farmállatok, ősállatok, madarak, halak és vadon élő állatok is megtalálhatóak a termékek között. A kisebb fajta Mojo állatfigurák akár még a nadrágzsebekben is elférnek, így a gyerekek bárhova magukkal tudják vinni a kedvenceiket! Ki lehet találni, hogy melyik mit eszik, hol él, hogyan szaporodik, lehet nekik élőhelyet építeni, be lehet őket vinni a kádba vagy a homokozóba és lehet nekik egyedi állatkertet építeni! A dino figurák között találkozhatsz Triceratops-al, Velociraptor-ral és T-Rex-el is. Ha pedig Jurassic World rajongó vagy, akkor nézd meg ezeket a népszerű játékszetteket is! Kézzel festett műanyag játékfigura, amellyel gyermeked órákra lefoglalja magát.
A vadvilág élőlényeit bemutató kollekció, 10 mini állatfigurával. Minden állat külön megvásárolható!

A Bengáli tigris a legnagyobb számban előforduló tigris faj, ugyan mérete mára már kisebb, mint egykori fajtársaié. Előfordulása Indiában, Bangladesben, Bhutánban és Nepálban a sűrű erdőkben, mangrove-mocsarában és dzsungelekben.
Az oroszlán az egyik legnagyobb és legerősebb macskaféle a világon, méretét tekintve csak a második a szibériai tigris mögött.
A víziló egy nagy félig vízi emlős, amely a Szaharától délre fekvő afrikai folyókban és tavakban éli mindennapjait.
Az orrszarvú a második legnagyobb állat, súlya 2 tonna is lehet. Afrika egyes területein őshonos állat. Elülső szarva akár a 150 cm-t is elérheti.
Az afrikai bivaly hatalmas testének és erejének köszönhetően nem rendelkezik természetes ellenfelekkel, ugyan az oroszlánok, leopárdok és a hiénák előszeretettel vadásznak rá, de csak csapatban képesek lekeríteni ezt a hatalmas állatot.
A krokodil bolygónk egyik legősibb élőlénye, akiről úgy vélik, hogy körülbelül 200 millió éves, ami azt jelenti, hogy a krokodilok már a dinoszauruszi időkben is jelen voltak a földön.
A zsiráf egy Afrikában élő emlős állat, ő a leghosszabb nyakú szárazföldi élőlény.
Az afrikai elefántok a legnagyobb szárazföldi állatok a Földön, ázsiai rokonaiktól a fülük alapján lehet megkülönböztetni, hisz az ázsiai elefántnak kisebb, kerekebb füle van.
A zebrák Afrikában őshonos emlős állatok.
A gepárd a világ egyik legjellegzetesebb macskaféléje.

Sylvanian Families figurák

A Sylvanian Families játékok története 1985-ig nyúlik vissza, ekkor született meg ugyanis az első állatcsalád Japánban. Mára már 100 milliónál is több Sylvanian család talált gazdára a világban! Tudtad, hogy létezik ma már labrador, kenguru, hód és jegesmedve család is a Sylvanian Families figurák között? A családok mellett találkozhatsz bébikkel is, így lesz teljes a család. A legkisebbeket oviba tudod járatni, a nagyobbak pedig mehetnek a Sylvanian suliba. Amíg a gyerekek játszanak, addig a szülők dolgozhatnak a városházán vagy ehetnek egy finom sütit a cukrászdában. Csak a fantáziád és a rendelkezésedre álló kiegészítők szabnak határ a saját történetednek.

Szerezd be a kezdő házat, amelyet később tovább bővíthetsz és egy igazi falut varázsolhatsz kis plüss borítású állatkáidnak. Legyen saját pékségük, éttermük vagy butikjuk. Az összes szett és ház kompatibilis egymással, így könnyedén összeépítheted a különböző kiegészítőket. Az épületeket kedved szerint rendezheted be, a számos apró kiegészítő szett segítségével. E márka napjainkra már, az egyik legnépszerűbb játékfigura brand lett, a kategória képviselői között.

Egyéb játékfigurák

Ha szereted a fantasztikus filmeket, ebben a kategóriában biztosan találsz neked tetsző játékfigurát, legyen szó Pókemberről vagy Batman-ről. A képregényhősök színe java megtalálható a figurák között.

A LOL és Filly póni termékek a lányoknak szólnak. A mindig divatos LOL figurák remek lehetőséget kínálnak egy gyűjtemény létrehozására, barátnőiddel csereberélheted őket. A bájos Filly pónikkal, pedig, igazán meseszép történeteket találhatsz ki, a sok kiegészítőnek köszönhetően, igazán színes játékélményben lehet részed.

A legkisebb gyerkőcök számára biztosan nem kell bemutatni a népszerű Bing nyuszit és barátait. A vidám fekete tapsifüles mellett, puha állatfigurák is találhatóak a termékek között, kifejezetten az apró kezekre tervezve.

 

X