Avengers - Bosszúállók

   

A Bosszúállók a Marvel Comics legnépszerűbb csapata, akiknek története számtalan játékban megjelent már. Az alábbiakban bemutatjuk néhányat a legjobb Bosszúállók-játékokból.

  1. Marvel's Avengers (2020) Ez a legújabb Bosszúállók-játék, amely a filmben látott szuperhősök mellett új karaktereket is bemutat. A játék sz alapú kampányt kínál, ahol a játékosok kedvenc Bosszúállóikat irányítják, és először felfedezik a világot megoldják a rejtélyeket. A játék szórakoztató küldetésekkel és kooperatív módokkal is rendelkezik, így barátaikkal is játszhatják.

  2. Lego Marvel's Avengers (2016) A Lego Marvel's Avengers egy klasszikus Lego-, amely a Bosszúállók történetét dolgozza fel egy humoros és szórakoztatójáték formában. A játékosok kedvenchőseiket irányíthatják, újra szuper átélik a filmben látott eseményeket és új, kitalált 

    kalandokat is. A játékban szerepelnek kedvenc Marvel-szereplők, mint például a Bosszúállók, az X-Men, a Földgömb őrzői és még sokan mások. A Lego Mar's Avengers szórakoztató játék a Marvel-rajongók és a Lego-szerelmek szerelmeseinek egyaránt.

  3. Marvel: Ultimate Alliance (2006) A Marvel: Ultimate Alliance egy akció-szerepjáték, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy együtt játsszanak kedvenc Marvel-szereplőikkel, beleértve a Bosszúállókat is. A játékban a játékosok egy csapatot a világ megmentésére vezetnek, majd átélnek a különböző Marvel-történeteket. A Marvel: Ultimate Alliance kooperatív játék, így barátaikkal is játszhatják.
  4. Ezek a legjobb Bosszúállók-játékok, biztosan szórakoztatóak és izgalmasak lesznek a Marvel-rajongók számára. Ha szeretnének kalandozni a Bosszúállók világában, akkor ezek a játékok biztosan elnyerik a tetszésüket.

X