Playmobil Játékok

   

A playmobil élményközpont megnyílt Sanghajban:

2022. július 8-án Sanghajban megnyílt a világ első PLAYMOBIL Élményközpontja üzlettel. A PLAYMOBIL márka körül egyedülálló élmény várja a családokat, a rajongókat és a játékgyűjtőket minden korosztálytól, és lehetővé teszi számukra, hogy innovatív módon merüljenek el a kreatív játék világában. A sikeres nyitással a Playmobil Creative Play (Shanghai) Co., Ltd. értékesítési és marketing tevékenységét is erősíti. A Horst Brandstätter csoport ezzel tovább bővíti szerepvállalását a kínai piacon. 

A sanghaji PLAYMOBIL Experience Center messze túlmutat a tiszta zászlóshajó üzlet koncepcióján azáltal, hogy összekapcsolja a fizikai játékélményt és a digitális innovációkat. Ezen a "figitális utazáson" a gyerekek és a felnőttek sokféle ajánlatot használhatnak, például interaktív játékasztalokat, tervezőszoftvert, fotózásokat digitalizált PLAYMOBIL figurákkal, vagy részt vehetnek magával ragadó játékokban. Teljesen elmerülnek a PLAYMOBIL inspiráló világában, és megtapasztalják, hogy a fantáziadús szerepjáték hogyan serkenti a kreativitást és erősíti a személyes készségeket.

Az Élményközpont másik része az „Inclusion Café”, amely pihenésre invitálja a vendégeket. A kávézó különleges koncepciója a Horst Brandstätter Group ambiciózus fenntarthatósági céljait hangsúlyozza. A fogyatékkal élő munkavállalók itt találnak értékes munkát.

Playmobil Creative Play (Shanghai) Co., Ltd. már több mint 500 üzlettel dolgozik Kínában, és több mint 300 000 rajongóval áll kapcsolatban a közösségi médiában. Az inspiráló és kreatív játékok iránti növekvő kereslet miatt, amelyek elősegítik a gyermekek szociális készségeinek fejlesztését, Sanghajt választották a PLAYMOBIL Élményközpont ideális helyszínéül - mint vonzó célpontot a családok számára a város közepén.

X