Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489
Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489

Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489

Cikkszám: 9489
Normál kiszállítás: augusztus 14 - augusztus 17

Playmobil - Space - Mars Felderítő Jármű - 9489:

Minőség: I. Osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

A Mars felfedező járművel az űrhajós úton van annak reményében, hogy többet megtudjon erről az izgalmas bolygóról. Hirtelen ismeretlen kék kő képződmények fekszenek előtte a földön. Az űrhajós megállítja a felderítő járművet, kinyitja a nyílást és kiszáll. Óvatosan eléri a kék követ a fogóval és megkezdi a méréseket. Mielőtt visszamegy a Mars állomáshoz, szorgalmasan gyűjt be annyi követ amennyit csak tud.  A Mars felfedező járműve eltávolítható tetővel, mozgatható markolat-karral, különböző cserélhető tartozékokkal, nyitható nyílással és számos más nagyszerű játék funkcióval rendelkezik.

 

   

15 190Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X