Babák és kiegészítők

   

Játékbaba és Kiegészítők

Irány a képzelet és a sok-sok kalandos történet! Szerezd be legszebb babáinkat, legyen szó akár egy divatos Barbie babáról, vagy egy aranyos EnchanTimals babáról! Kínálatunkban népszerű márkák különleges babáit találod meg, amit kislányod imádni fog! Termékeink között hagyományos babákat is találsz, melyekről gyermeked szeretettek gondoskodhat. A kategóriában nem csak babákat, hanem kiegészítőket is találsz, hogy teljes legyen a történet. 

Játékbaba és minden, ami a babázáshoz szükséges, megtalálod itt, egy helyen! Ha ezt keresed, a legjobb helyen jársz! Kínálatunkban megtalálsz számos kiadású Barbie babát, ruhát és játékszettet, játék babakocsit, babaruhát és egyéb játékbaba kiegészítőt. Ha interaktív és élethű játékbabákat keresel, akkor azt is tudunk neked ajánlani!

A gyors tájékozódás érdekében, használd a bal oldali szűrő sávot! A népszerű márkák közé tartozik a Baby Born, a csodálatos Antonio Juan, Cicciobello vagy a gyűjthető LOL Surprise és Na!Na!Na! Surprise babáink.

Baba kiegészítők a babázáshoz:

A játékbabáknak is szükségük van egy babaházra, illetve bútorokra. Játék kisbabádat ringathatod a baldachinos kiságyban, hogy jobban tudjon aludni! Ha Barbie-nak és Ken-nek keresel lakásberendezési tárgyakat, akkor kínálatunkban találsz konyhát, kerti bútorokat, a legnépszerűbb és a legérdekesebb kiegészítőket is.

Ha a baba már meg van, akkor biztosan szeretné kislányod mindenhová magával vinni, tehát elmaradhatatlan kellék a játék babakocsi! Babakocsi kínálatunkban találsz műanyagból vagy fémből készült sport babakocsikat, de hatalmas kerekekkel rendelkező gyönyörű fekvő babakocsit is tartalmaz kínálatunk. Biztosan megtaláljátok amit kerestek a termékek között, a kiválasztott játékbaba mellé.

X