-3%
Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel
Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi MattelBarbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel

Barbie: 3 az 1-ben Álomszép lakókocsi Mattel

Cikkszám: GHL93
Normál kiszállítás: március 4 - március 5

Barbie - Álmok karavánja 3 az 1-ben - Mattel:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Csatlakozz egy új élményhez ezzel a fényűző Barbie lakókocsival, amely többet tartalmaz, mint amilyennek első pillantásra tűnhet! Hajtsd fel a lakókocsi elejét és fedezd fel a 4 baba az ülését. Vess egy pillantást a hátsó ülés alá, és megpillanthatod a horgászatra készen álló csónakot.

- Amikor elérkezik a táborozás ideje, nyisd szét a lakókocsi oldalait, és alakítsd át táborozó játékkészletté.

- Kellemes időt tölthetsz el a medence mellett, esetleg főzz valami finomat a konyhában, vagy pihenj a hangulatos nappaliban.

- Természetesen van egy tökéletesen felszerelt fürdőszoba is. Sok- sok történet rejtőzik a lakókocsi minden részében!

- A játékkal teli kimerítő nap után készítsd fel a babáidat arra, hogy a karaván tetején aludjanak, ahol a csillagokat nézhetik.

- Amikor elékezik az ideje annak, hogy újabb kalandokra indulj, egyszerűen pakolj vissza mindent a lakókocsiba, és új izgalmas utazás kezdődhet.

 A babákat nem tartalmazza!

51 990Ft
49 990Ft
Akció időtartama: 2021.03.01-2021.03.31.
+ -
X