Kültéri Jétékok

   
Csúszdák, homokozók, kültéri és beltéri műanyag játékok, sport játékok, ugrálókötél és még sok más ami fejleszti a gyermekek állóképességét és mozgását. Rendelj most kültéri és beltéri játékokat!

Szabadtéri és kültéri játékok

A gyerekek egyik kedvenc játékszere a csúszda. A jó időben kint az udvaron egyel több lehetőséget biztosíthatunk gyerekeink számára, ha a jó levegőn tartózkodnak és csúszdáznak, mellyel a mozgásigényüket is kielégíthetik. Így nem kell várni a gyereknek a szülőkre, hogy mikor indulnak el a játszótérre, hanem már otthon is élvezhetik a gyerekek a csúszdázás élményét. Felállíthatjuk homokozó vagy kis gyerek medence mellé is, így még változatosabb játékot tudunk biztosítani a gyerekek számára.

A gyerekek imádnak a szabadban játszani, hiszen kinyílik a világ számukra. A kinti játék jó móka, télen és nyáron is. A gyerekeknek a kertben saját játszóházuk lehet, ami egy műanyag vízálló házikó. Megvendégelhetik a barátokat, tárolhatják benne kedvenc játékaikat, és ha elered az eső, gyorsan beszaladhatnak a ki lakba. Akár saját játszóteret is kialakíthatunk gyermekiinknek, hiszen egy csúszda egy trambulin, egy ugrálóvár, libikóka, hinta és mászóka vagy akár egy homokozó is elfér a kertben, melyekkel biztonságosan játszhatnak akár egész nap. A homokozót kiegészíthetjük szuper homokvárépítő szettel, óriás Wader dömperrel, talicskával, locsoló kannával, homokozó formákkal, lapáttal és gereblyével, kinek mi a szíve vágya. A szabadtéri játékain közül a kismotorok a legnépszerűbbek, melyek többféle méretben kaphatók. A kerti járgányok között egy különleges szerkezet is található, a Cikk cakk mobil, melynek működési elve, hogy a kormányt jobbra és balra tekerjük, így haladnak a gyerekek előre. Szintén kedveltek a 21. század találmánya, az elektromos kisautó és motor, melyek önállóan működnek, így a fiúk és lányok igazi sofőrnek érezhetik magukat. Irány a park, ahol a nagyobb térnek köszönhetően sárkányt röptethetnek a kicsik a szélben, vagy frizbizhetnek egy nagyot! A buborékfújó pálcák és pisztolyokkal jót mulathatnak a réten és versenyezhetnek, hogy ki kap el több szappanbuborékot a levegőben. A nyári melegben, amikor egy kis kerti mókára vágynak a lurkók, jól jön egy locsoló- vagy spriccelő játék, amit a kerti slagra lehet csatlakoztatni, így miközben szaladgálnak, le is hűthetik magukat. Válogass a kültéri játék kategóriából és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj legjobb akcióinkról.

X