Batman Vs Superman Figurák

   

Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) Ez az azonos játék címmel rendelkezik a 2016-ban bemutatott filmmel, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átéljék a film eseményeit. A játékosok irányíthatják a Batman-t a Superman-t, vagy küzdenek a másikkal és más ellenségekkel. A játék szórakoztató küldetésekkel és harci rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználja a két szuperhős egyedi képességeit. 

A játékosok irányíthatják kedvenc szuperhőseiket, küzdenek egymással és más ellenségekkel. A játék konferencia harci rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználja a szuper különböző különböző hősök egyedi képességeit. Az Injustice: Gods among Us kihívást jelentő küldetésekkel és kooperatív módokkal, lehetővé téve a játékosok számára, hogy együtt játsszanak barátait.

 A Batman vs Superman: Dawn of Justice és az Injustice: Gods among Us játék segít megérteni a játékosoknak, mire számíthatnak, ha ezeket a játékokat játsszák. A harci rendszerek és a küldetések által kínált kihívás és szórakoztató játékélmény mindkét játékban garantált.

X