Építőjáték

   
Építőkockák, Legók, Fakockák nagy választékát találod meg oldalunkan. Rendeld meg most a legnépszerűbb építőjátékokat a jatekkocka-webaruhaz.hu oldalon!

Építőjáték Építőkocka:

Ebben a kategóriában a klasszikus Jáva és tüske építőjátékoktól kezdve a modern mágneses szettekig mindent megtalálsz. A színes építőkockák fejlesztik a gyermekek logikáját, kézügyességégét és kreativitását. Szuper golyópályák, fa építőjátékok, mechanikus modell építőszettek a legnagyobb márkáktól.

Építs várakat színes fa építőkockákból! Az Építőkocka formaválogató hengerben 45 darabos készlet változatos színű és méretű építőkockát rejt magában, amikből épületeket, járgányokat tudsz összeállítani. A játék különlegessége, hogy a tároló vödör tetején formaválogató rostát találsz, így az elpakolás is fejleszti a kézügyességedet! Az Építőkocka formaválogató hengerben 45 darabos készlet. 

Tedd a formákat a helyükre a kockán! A Logikai kocka piciknek számára készült ügyességi formaválogató játék. A kocka színes műanyag lapokból rakható össze, minden lapon más és más formát lehet bedugni. A Logikai kocka fejleszti a kézügyességet és a megfigyelést, a játékkal a gyerekek megtanulják a különféle formákat és a színeket is.

X