Engino építőjáték

   

Engino építőjáték:

Az Engino a legújabb fejlesztésű építőjáték. Építsd meg saját városodat, a kreativitásodnak semmi sem szabhat határt. Most te lehetsz a darukezelő és az építésvezető, tiéd lehet a versenyautó vagy a repülőgépek világa. Akár 120-féle megépíthető modell, és ingyenes online applikációval a lehetőségeid végtelenek.

A forradalmian új Engino építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből.
Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával!
A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!

 

X