Engino - Qboidz 8 az 1-ben robot Építőjáték
Engino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot ÉpítőjátékEngino - Qboidz 8 az 1-ben robot Építőjáték

Engino - Qboidz 8 az 1-ben robot Építőjáték

Cikkszám: ENGQB08C
Normál kiszállítás: július 3 - július 6

Engino - Qboidz 8 az 1-ben robot:

Ajánlott: 4 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Ha szeretnél egy olyan játékot, ahol szerelni kell és nagyon szereted a robotokat, akkor megtaláltad. Szeretsz Építeni, alkotni? Építs a 8 az 1-ben Qboidz építőjátékkal különböző témájú állatot, vagy járművet. Persze egy kis kreativitással, akár saját, egyedi ötleteidet is megvalósíthatod. Alkothatsz robotot, majd később lehet belőle házikó, libikóka, teve, strucc, sőt, két ló és etető is! Az össze szerelés egyszerű, sőt a kerekes modellek gurulni is fognak. 

A szett tartalma:több, mint 60 db Engino építőelem,építési útmutató 2 modell megépítéséhez.

5 330Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X