LEGO NINJAGO Arany mech 71702
LEGO NINJAGO Arany mech 71702LEGO NINJAGO Arany mech 71702LEGO NINJAGO Arany mech 71702LEGO NINJAGO Arany mech 71702LEGO NINJAGO Arany mech 71702LEGO NINJAGO Arany mech 71702

LEGO NINJAGO Arany mech 71702

Cikkszám: 71702
Normál kiszállítás: január 18 - január 19

LEGO NINJAGO Arany mech 71702

Ajánlott: 8 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Ismerd meg a LEGO NINJAGO izgalmas és fantasztikus világát! A TV sorozatot jól ismerő gyerekek imádni fogják ezt a 4 nindzsa akció figurát tartalmazó játék szettet, amellyel eljátszhatják a kedvenc jeleneteiket vagy éppen új csatákba indulhatnak. A játékot egyedül is, de a barátaiddal együtt is játszhatod, ahogy szeretnéd. Fantasztikus játék azoknak akik szeretik a LEGO által garantált szórakozást, és az akció dús játékokat. A LEGO  Life alkalmazás ingyenes letöltése után, az Instruction Plus segítségével egyszerűen megépíthetik ezt a páratlan és vagány mechanikus robotot. A gyermekek az okos készülék használatával ráközelítve, megforgatva, meg tudják nézni hogyan kel életre ez az elképesztően menő LEGO játék. A gyermekeknek a LEGO NINJAGO játék készletek biztosítják a hosszan tartó játékélményt, garantálja a végtelen számú izgalmas és kalandos játék időt. Ezekkel a készletekkel a nindzsák szembe szállnak a sötétség erős és gonosz erőivel. Olyan modellek találhatóak meg a LEGO NINJAGO szettekben, mint például sárkányok, autók, robotok, templomok és figurák és rengeteg kiegészítő is. A részletgazdagon kidolgozott LEGO NINJAGO Golden mech 71702 szettben egy hatalmas mechanikus robot állítható össze, ami egy katanát forgat, illetve 4 minifigura is megtalálható a dobozban: Lloyd, az arany nindzsa, Wuval, a NINJAGO kőharcosok tábornok, Kozu és a Kőhadsereg felderítője. Felbontás után azonnal indulhat a móka, ugyanis sem elemre, semmilyen más alkatrészre nem lesz szűkséged. 
A LEGO NINJAGO Golden mech 71702 szettet 489 elemből állíthatod össze, ami igazán szórakoztató és izgalmas élményt nyújt majd minden gyermek számára. A robot méretei össze szerelve: 25 cm magas, 23 cm hosszú és 30 cm széles.

13 990Ft
+ -
X