Interaktív Játékok

   
Interaktív játékok , mesemaci , Plüss kutya, Lucy kutya, Yoyo Panda és még sok más interaktív termék a jatekkocka webaruházban, tekintsd meg interaktív játékkategóriánkat!

Interaktív Játék

Az interaktív játék legnagyobb előnye, hogy a gyerekek maguk is aktívan be tudnak kapcsolódni a játékba. Ehhez persze az kell, hogy az interaktív játék életkorban megfelelő legyen a számukra, na és persze kellően motiváló legyen ahhoz, hogy valóban lekösse a gyereket!
Hatchimals, RoboAlive, Toffee, Kívánságpajti - néhány népszerű márka az interaktív játékok közül. De ebben a kategóriában találsz interaktív állatokat és robotokat is. Az interaktív állatkák közül vannak akik plüss borításúak, hogy még élethűbbek legyenek! 

 Énekelj és táncolj együtt a barna spániel kutyussal! Lucy éneklő-táncoló kutya plüssfigura egy rövid szőrű, hihetetlenül kedves plüss kutyus, rózsaszín masnival a hajában, rózsaszín nyakörvvel. Lucy interaktív, 20 különböző utasításra tud reagálni, többféle stílusban tud énekelni, miközben táncra is perdül. Lucy egy simogatható jóbarát, aki imádja, ha foglalkozol vele. A játékhoz le tudsz tölteni a Google Play vagy az Apple App Store-ból alkalmazást, amivel extra táncstílusokat is megtaníthatsz a kutyának.

Költöztesd be szobádba a pihe-puha pónilovadat! A Toffee Interaktív póni nem csak imádni valóan aranyos, de rengeteg funkcióval is rendelkezik. Így ha nincs helyed egy igazinak, tökéletes helyettesítőjévé válik. Barátkozz össze a mini pacival, és figyeld meg reakcióit, hogy hogyan mozgatja fejét, fülét, farkát, száját, és szemeit. Etesd meg répával, ha éhségtől nyerít, és kerüld a hangos beszédet, hisz könnyen megijedhet a hirtelen zajoktól.

X