-26%
Lucy interaktív kutya
Lucy interaktív kutyaLucy interaktív kutyaLucy interaktív kutyaLucy interaktív kutyaLucy interaktív kutyaLucy interaktív kutyaLucy interaktív kutya

Lucy interaktív kutya

Cikkszám: LUC00796
Normál kiszállítás: augusztus 26 - augusztus 28

Lucy interaktív kutya:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy aranyos kis kutyuskát, most itt a tökéletes alkalom, hogy megismerkedj Lucy-val, a bájos és okos négylábúval, akivel akár azt is bebizonyíthatod szüleid számára, hogy megérettél már egy igazi kutyára is.

Lucy, az interaktív kutya ugyanis valóban olyan, mintha egy igazi kis kedvenced lenne! Adhatsz neki például saját nevet, de megtaníthatod 15 különféle hangutasításra is, amelyekre ugatással vagy a megfelelő mozdulatokkal képes reagálni. 

Lucy a legszófogadóbb kutyusként két lábra állva tud pitizni, de akár még puszit is ad, ha kéred. Folyamatosan igényli majd, hogy figyelj rá, hogy gondoskodj róla, ezáltal akár hosszú órákra is le tudja kötni a figyelmedet, az unalmat tehát elfelejtheted mellette, sőt mi több, az elalvásban is segítséget nyújt, de ha kell, egész éjszaka őrködik melletted, mint egy igazi jó barát.

A Lucy interaktív kutya ideális választás olyan gyermekek számára, akik régóta szeretnének maguknak egy igazi kisállatot, hiszen segítségével bizonyíthatják, hogy valóban képesek egy másik életről gondoskodni. Ezen túl nem csak szerepjátszási képességeik, hanem érzelmeik is fejlődnek, miközben a rendkívül valószerűen viselkedő kutyával játszanak.

A játék méretei: 29 x 30 x 22 cm.

 

21 990Ft
16 180Ft
Akció időtartama: 2019.08.01-2019.08.31.
KÉSZLETHIÁNY
X