VR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátor
VR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátorVR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátorVR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátorVR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátorVR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátor

VR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátor

Cikkszám: MAN63637
Normál kiszállítás: augusztus 13 - augusztus 14

VR 3D Alien Blasters Virtuális lövöldözős szimulátor:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 8 éves kortól

Az űrlények ellenséges szándékkal jöttek a mi nagyon szeretett bolygónkra és most rajtad van a sor hogy megmentsd az embereket és bolygót a gonosz űrlényektől. Ez a nagyszerű 3D szimulátor bevezet téged a virtuális világba, és itt az érzékszerveidre hagyatkozva egy nagyon más világban fogod magad érezni. A fegyver követni fogja a mozgásod, és pontosan fogsz tudni célozni. Az okostelefonod segítségével töltsd le az alkalmazást, majd helyezd a telefont a szemüvegbe kijelzővel lefelé. Ezután már csak össze kell hangolnod a telefonod a fegyverrel bluetooth-on keresztül és már játszhatsz is.
A készlet az okostelefont nem tartalmazza!  A szimulátor Android 4.3 vagy iOS 8.0, vagy magasabb szintű rendszerrel működik. A minimális iOS rendszerigény időről időre változhat, ezeket lehet ellenőrizni a www.vr-entertainment.com weboldalon. 

- Max Force Feedback mozgásérzékelő gyroscope
- Ergonomikus kialakítás
- Állítható pántok
- 42 mm-es objektívek
- Rezgő fegyver
- Rendszer követelmény: Bluetooth 4.0 át támogató készülék, android 4.3 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb

12 989Ft
KÉSZLETHIÁNY
X