YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)
YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)

YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (Magyar nyelven)

Cikkszám: 13095
Normál kiszállítás: február 8 - február 13

YuMe Harry Potter Teszlek Süveg 43 cm, beszélő (magyar nyelven)

Ajánlott: 8 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Ki ne emlékezne arra hogy a Roxfort elsőéves tanulóit, hogyan sorolták be a varázslóiskola négy házának – Griffendél, Hugrabug, Hollóhát és Mardekár ház egyikébe? Valamint hogyan kerültek Harry Potter és barátai a Griffendélbe? A nagyteremben, a kiválasztási ceremónia ideje alatt, egyenként a fejére tették mindenkinek a Teszlek Süveget, hogy megtudhassák, melyik házba fognak kerülni. Ez a süveg elsőre nagyon kényelmetlennek tűnik, de szakadt külseje ellenére, varázslatos ereje van. A Teszlek Süveg képes a diákoknak úgy varázsló házat találni, hogy nem feltétlenül abba sorolja őket, ahová jelenleg illenek, hanem olyan házat választ számukra, amelynek ők az értékeit kiválóan képviselik. Tudd meg hogy vajon téged melyik házba sorol majd be a Teszleg Süveg. 
A működéséhez (magyar nyelven beszél és mozog) 3 db AA elem szükséges, amelyet a játék tartalmaz.

17 990Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat.  A Játék Webáruház kiemelkedő választás a játékok széles választékához és a legjobb minőségű termékekhez. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van egy kellemes időtöltéshez. A rendelés folyamata egyszerű és biztonságos, a szállítás pedig gyors. Minden játékunkat ellenőrizzük, hogy megfeleljen a magas elvárásainknak. Vásárolj társasjátékot a családod számára, vagy építőjátékot a kreativitásod fejlesztéséhez. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy játékkal töltsd el a szabadidődet. Látogass el a Játék Webáruházba, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van a tökéletes szórakozáshoz! Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X