Játék Fegyverek Puskák

   

Játékfegyver

Ha játékfegyver kategória, akkor manapság abszolút sztárnak számítanak az X-Shot és a Nerf szivacskilövő játékok, hiszen egyedül és akár csapatban is lehet játszani velük! Kínálatunkban íjakat, kardokat és puskákat is találtok!

Célozz és igázd le ellenfeleidet! A Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 kilövő már az új szériából származik, amik sokkal pontosabban lőnek és megbízhatóbbak. A játékfegyver 36 darab lőszerrel van felszerelve, így sosem kell tartanod attól, hogy tárad ki fog fogyni. A négy darab taktikai sín segítségedre lesz, hogy fegyveredet személyre szabd, így olyanná tudod tenni, ami neked a legkényelmesebb. A puskacsövön található rögzítési ponttal pedig könnyedén bemérheted ellenfeledet. Húzd meg a ravaszt és a mechanikus sorozatlövő elkezdi elárasztani ellenfeleidet Nerf töltényeiddel! A nagy teljesítményű játékfegyver akár 27 méter távolságig is képes ellőni, így akár a szabadban is kihívhatod barátaidat egy fegyveres ütközetre! A játék tartalmazza a Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 kilövőt 36 darab újratölthető tölténnyel.

Mi a különbség az X-Shot és a Nerf szivacskilövők között?

Külsejüket és a működésüket tekintve nincs lényeges különbség az X-Shot és a Nerf játékok között, a különbség inkább a két márka árazásában rejlik. Az X-Shot ugyanis jóval több terméket kínál a 6.000,- forint alatti szektorban, mint a Nerf.

Igaz, hogy ott van a 48 lövedékes X-Shot Regenerator, az X-Shot jelenleg leggrandiózusabb és legnépszerűbb fegyvere, ennek ellenére azonban az X-Shot meghagyja a felső kategóriát a Nerfnek.

Egy biztos, Nerf és X-shot fegyverek mellett, még számos egyéb játék is megtalálható a termékek felhozatalában. Olyan klasszikus játékfegyverek kaphatók többek között webáruházunkban, mint például a szivacskard, vagy a rendőrségi pisztoly. Képzeletben lehetsz egy high tech rosszfiú, de akár az éppen őt üldöző zsaru is, kizárólag csak rajtad áll, hogy melyik oldalon harcolsz. Az áhított játékfegyverek kiválasztása után, már csak nagyon rövid ideig kell várnod a csatával. A Jatekkocka webáruház, a lehető leghamarabb szállítja ki neked rendelésed!

 

X