Játékautók és járművek

   
Játék kisautók, autópályák, gurítható kisautók, de a nagyoknak is megtalálható a távirányítású autóink is . Kisautók, garázsok nagy választékban és kedvező áron!

Játék Kisautók Járművek:

Siku mezőgazdasági gépek kisautók és teherjárművek, kamionok és kiegészítők kicsinyített másainak nagy kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket a Siku egy Német játék gyártó, a valóságban is létező járművek kicsinyített másait készíti el, igen nagy precizitással odafigyelve a részletgazdag kidolgozásra, hogy pont úgy nézzen ki mint az igazi. A Fém járművek nagyon strapabíróak, így akár több generációt is kiszolgálnak. A szettek között több féle méretarány megtalálható, általában színnel jelölik az egyes típusokat a játék csomagolásán, melyik csoportba tartoznak. A Siku fém járművek kisautók szinte az egész világon megtalálhatóak. Anyagukat tekintve fém és műanyag ötvözet, ami igen jól ellenál minden féle igénybevételnek. Az autók többnyire 1:50 méretarányú modellek jellegzetes élénk színükkel szinte mindenki számára ismert. Nyisd ki a jármű ajtajait és kukkants be a belső térbe, nagyon szuper! A játék öntött fémből készült, így biztosan sokáig veled lesz életmentő küldetéseid során. Gurítsd amennyire messzire csak szeretnéd és figyeld meg, hogy a négy műanyag keréknek köszönhetően, milyen könnyedén siklik a földön!  Gurítsd kedvedre vagy állítsd ki díszként ezt a vagány kisautót, hogy minden barátod megcsodálhassa. Engedd szabadjára a fantáziád és alkoss lebilincselő autós történeteket kisautód segítségével! 

Mérjétek össze vezetési tudásotokat a Track Racing autópályán! A Track Racing elektromos autópályán egyszerre akár két autóval is tudtok száguldozni! A pályaelemeket először össze kell illeszteni, a kanyarokat szereld fel védőkorláttal! Ezek után már csak az irányítókat és az áramforrást kell bekötni, és már indulhat is az izgalmas verseny! Az autópályát ovális formában is lehet lerakni, a pályát rajt-cél elemmel tudod változatosabbá tenni! A Track Racing elektromos autópálya készlet 4 db kisautót is tartalmaz.

X