Melissa & Doug - autó soroló
Melissa & Doug - autó soroló Melissa & Doug - autó soroló Melissa & Doug - autó soroló Melissa & Doug - autó soroló

Melissa & Doug - autó soroló

Cikkszám: 13576
Normál kiszállítás: június 3 - június 7

Melissa & Doug - autó soroló:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Mit kapunk, ha 6 garázs építőelemhez hozzáadunk hat beszámozott járművet? Egy építéssel, számolással, bújócskával, párosítással és további fantáziadús játékokkal teli közösséget! Ez az akciódús játékkészlet lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy tornyokat vagy városi jeleneteket alkossanak olyan épületekkel, mint például a kórház, a tűzoltóság, vagy az iskola. Minden épülethez tartozik egy fából készült jármű is, amivel az építőelemek elülső részén található kapukon keresztül be tudnak parkolni a gyerekek. A gyerekek az épületeken és járműveken található számokat is párosíthatják egymáshoz, vagy szín szerint is csoportosíthatják a megfelelő párokat, megerősítve a korai gyermekkori alapvető fogalmakat játék közben.

 

 

Párosító és építő készlet 6 garázs épülettel és 6 fából készült járművel

Színek és számok szerint párosítsd az elemeket ezzel is izgalmasan gyakorolva az első alapvető fogalmakat.

A járművek közé tartozik a tűzoltóautó, az iskolabusz, a szelektív kukásautó, a rendőrautó, a mentőautó és a vontató autó

Tároló az épületes rendezett és tiszta tárolásához

 

 

KÖZÖSSÉGI SEGÍTŐ: Segíts a gyerekeknek azonosítani a város épületeit (tűzoltóság, iskola, szelektív központ, rendőrség, kórház, szerviz) és a hozzájuk tartozó közösségi járműveket. Beszélgessetek arról, hogy az egyes foglalkozások miként alkotják a közösség részét és hogyan szolgálják azt. Például a mentő a sérült vagy beteg embereket gyorsan a kórházba juttatja, ahol az orvosok segítenek nekik meggyógyulni. Kérd meg a gyermeket, hogy adja ki a járművek jellegzetes hangjait, és segíts nekik egy történet megalkotásában, mialatt a járművek kigurulnak, majd visszatérnek az épületébe.

 

SZÁMLÁLÁS, VISSZASZÁMLÁLÁS: A gyermek sorakoztassa fel az épületeket a legnagyobbtól a legkisebbig. Mutass az épületeken lévő számra, miközben hangosan számoltok egytől hatig, majd hattól egyig, amíg a gyermek már magától is meg tudja számolni azokat. Kérd meg a gyermeket, hogy hangosan számoljon, amikor az épületeket a legnagyobbtól a legkisebbig egymás tetejére rakja, majd visszafelé is, amikor lebontja a tornyot.

 

A VÁROS KÖRÜL: Használjátok fel az épületeket egy környékbeli jelenet létrehozásához. A gyermek alkosson csoportokat, ahol egyes épületek közelebb vannak egymáshoz, mások pedig távolabb helyezkednek, hogy hosszabban lehessen odautazni. A garázskészlet tökéletesen alkalmas más játékokkal együtt való használatra. Vonjatok be a játékba egyéb játékautókat, vonatokat, állatokat és játékfigurákat, hogy egy képzeletbeli világot hozzatok létre.

 

GURÍTSD BE: A gyermek állítsa sorba az összes épületet úgy, hogy az ajtók azonos irányba nézzenek. Jelölj ki egy "rajtvonalat" körülbelül egy méter távolságra az épülettől, és kérd meg a gyermeket, hogy gurítsa a járművet a megfelelő épületbe! Növeld a nehézséget azzal, hogy távolabb helyezed a rajtvonalat. Versenyezhettek is! Osszátok fel a járműveket, és versenyezzetek, hogy ki tudja a sajátjait előbb begurítani a megfelelő épületekbe!

 

ÉPÍTÉS-BONTÁS: Indítsatok egy toronyépítő versenyt! Egy óra segítségével mérd a gyermek idejét, miközben ő egymásra rakja az összes elemet (a legnagyobbtól a legkisebbig), majd lebontja azokat, és végül egymásba helyezi (a legkisebbtől a legnagyobbig).

13 590Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat.  A Játék Webáruház kiemelkedő választás a játékok széles választékához és a legjobb minőségű termékekhez. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van egy kellemes időtöltéshez. A rendelés folyamata egyszerű és biztonságos, a szállítás pedig gyors. Minden játékunkat ellenőrizzük, hogy megfeleljen a magas elvárásainknak. Vásárolj társasjátékot a családod számára, vagy építőjátékot a kreativitásod fejlesztéséhez. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy játékkal töltsd el a szabadidődet. Látogass el a Játék Webáruházba, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van a tökéletes szórakozáshoz! Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X