Kreatív Játékok

   
A kreatív játékok számos területen fejlesztik a gyerekeket. Nézz szét kreatív játékaink között és rendeld meg most kedvenc színezőidet, vagy az egyik gyöngyfűzőkészletet.

Kreatív és készségfejlesztő Játék

Töltsd fel csillámtetkó készleteidet tetováló matricákkal! A Glitza sablon utántöltő készlet egy ív tetoválást tartalmaz, amit csillámporral tudsz színessé tenni! A készlet együtt használható bármelyik Glitza csillámtetkó játékkal, a matricák egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak, bármilyen bőrfelületen könnyen megtapadnak. 

A kreatív játékok lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló ajándékötletet jelentenek, minden korosztály számára elérhető, számtalan izgalmas készlet. Sőt mi több,  készségfejlesztő játékok között is böngészhetsz ebben a kategóriában, nézz körbe, az ügyességi játékok alkategóriánkban is.

A kreatív szettekkel saját kezűleg készíthetsz ötletes ajándékokat. Készíts legjobb barátnődnek, vagy az anyukádnak gyöngy karkötőt, nyakláncot. Az ékszerkészítés kategóriájában számos szettből választhatsz. A kreatív hobbi  alkategóriában rengeteg kiegészítőt és játékszettet találsz, mint például: AquaBeads , Tündérkertem . De a slime rajongók is a legjobb helyen járnak, itt megtalálják kedvenc szettjeiket és ragacsaikat.

Alkoss meg színes, egyedi vasalt gyöngyképeket! A Vasalható gyöngy vödörben 5 000 darabos készlet hőre olvadó műanyag gyöngyöket rejt magában, vegyes színekben. A készlet bármilyen vasalható gyöngy játékkal együtt használható, ha elfogytak a gyöngyeid, ebből a vödörből bátran utántöltheded! 

Rajzolj, firkálj, hagyj üzenetet a nagy rózsaszín kétoldalas rajztáblán! A mágneses kétoldalas rajztáblára fel tudod írni a legfontosabb teendőket, vagy kedvedre tudsz írni, rajzolni. A nagy rózsaszín tábla mágnesezhető, mágneses betűkkel és számokkal is ki tudod egészíteni a rajzodat. A táblát fel tudod akasztani. A tábla fehér oldalára filctollakkal, a feketére krétával tudsz írni, a készlet két krétát, egy szivacsot és egy filctollat is tartalmaz.

X