LEGO Játékok

   
Vásárolj exkluzív LEGO készleteket kedvenc sorozataidból, mint a LEGO Harry Potter, LEGO Marvel és LEGO Ninjago. Limitált kiadású termékek és ajánlatok várnak rád!

Lego építőjáték

A LEGO a világ egyik legnépszerűbb építőjátéka, amely folyamatosan bővülő kínálattal rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb LEGO kategóriákat és szetteket.

A LEGO Star Wars sorozat a Star Wars univerzumból ihletődött, így rajongók számára egyaránt izgalmas lehetőség. A LEGO Friends szettjei pedig barátságos környezetben játszódnak, ahol a gyerekek különböző szerepjátékokat élhetnek át. A LEGO Ninjago a Spinjitzu világában kalauzolja el a játékosokat, ahol a fiatal nindzsák küzdelmeit követhetik nyomon.

A LEGO City szettjei a városi életet idézik meg, többek között rendőrségi, tűzoltó, és építőipari témákban. A LEGO Harry Potter sorozat a varázslatos világba kalauzol, ahol a híres Roxforti Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjai és tanárai játszanak főszerepet. A LEGO Minecraft szettjei az egyik legnépszerűbb videojáték, a Minecraft világát hozzák el, míg a LEGO Duplo a kisebb gyerekeknek készült nagyobb építőelemekből áll.

A LEGO Technics sorozat a technikai és mechanikai szerkezeteket hozza el, kihívást jelentő szettekben, amelyek komplex mechanikával és motorokkal rendelkeznek. A Ninjago és a Duplo szettek már említésre kerültek, de a LEGO Jurassic World a dinoszauruszok világát idézi meg, amely a népszerű filmekből ismert.

A LEGO Mario és a LEGO Batman sorozatok az ismert videojátékokból és képregényekből merítenek inspirációt, míg a LEGO Architecture, LEGO Creator, és LEGO Marvel szettek között egyaránt megtalálhatóak híres épületek, tárgyak, és szuperhősök. A LEGO Super Mario sorozat a klasszikus Mario videojátékokat hozza el a valóságba, amelyekben a gyerekek építhetik saját pályáikat és kihívásokat.

A LEGO Classic szettjei az építőjáték alapjait nyújtják, amelyekkel a gyerekek szabadon alkothatnak és fejleszthetik képzelőerejüket. A LEGO Dots a kreativitást és az egyedi stílus kifejezését támogatja, míg a LEGO Speed Champions a gyorsaságot és a versenyautókat ünnepli, az autórajongók számára ideális választás.

A Rebrickable oldalon a LEGO rajongók számára készült alternatív építési útmutatók és tervek találhatóak. A LEGO Lamborghini, LEGO Bonsai, LEGO Porsche, LEGO Bugatti, és LEGO Ferrari szettek a luxusautók és a művészet szerelmeseit célozzák meg. A LEGO Robot szettek az oktatási és programozási tevékenységeket ösztönzik, míg a LEGO Stranger Things a népszerű Netflix sorozatból ihletődött szetteket kínál.

A LEGO Disney szettek a mesék varázslatos világát idézik meg, a Titanic LEGO pedig az ikonikus hajó történetét hozza el. A LEGO Porsche 911 és a LEGO Jurassic Park további prémium szetteket kínálnak a rajongóknak. A LEGO Sonic, LEGO Motor, és LEGO Darth Vader szettek egyéb videojátékok és filmek világát fedik fel, mint például a Sonic the Hedgehog, a Star Wars, és a McLaren autók.

A LEGO Dino, LEGO Traktor, LEGO F1, és LEGO Van Gogh szettek a dinoszauruszok, mezőgazdasági gépek, Forma-1, és a híres festő életének különböző aspektusait hozzák el. Az Auchan LEGO, LEGO Avatar, és Ideas LEGO szettekben további exkluzív termékek találhatóak. A LEGO Vonat, Cars LEGO, LEGO Duplo Farm, és LEGO Duplo Vonat szettek között a vasúti és mezőgazdasági témák kerülnek előtérbe.

A LEGO Akció, Duplo Vonat, LEGO Adventi Naptár, és LEGO Kamion szettek szezonális ajánlatok és érdekes témák. A LEGO City Rendőrség, LEGO Alkatrészek, LEGO Bolt, LEGO Hajó, LEGO Autó, LEGO Vespa, LEGO Alaplap, és LEGO Rendőrség szettek a rendőrségi, vízi, közlekedési és alapvető építőelemek témáját dolgozzák fel.

A LEGO Technic Autó, LEGO City Vonat, LEGO Ninjago Figurák, és LEGO Repülő szettekben további izgalmas témájú építőkockák találhatóak.

 

X