LEGO Játékok

   
Ki ne ismerné a Lego építőkockákat? Talán még a nagyszüleink is ezzel játszottak. Lego építőjátékok óriási választékban a jatekkocka-webaruhaz oldalán. Rendelj most a legnépszerűbb lego termékeinkből!

Lego építőjáték

A lego egy örök klasszikus termék. Talán már mostanra minden gyermek találkozott valamilyen formában egy lego kockával.

Ezzel a meglepetéssel igazán megdolgoztathatod a gyermeki képzelőerőt! A LEGO® City Útépítő autó 60284 játék tartalmaz egy homlokrakodót billenthető rakodókanállal, egy talicskát, forgalomterelő bójákat, egy közúti jelzőtáblát és egy ásót. Egészítsd ki a LEGO City munkás minifigurával és a patkányfigurával, és az órákig tartó játék garantált lesz. Ez a 4 éves kortól ajánlott szett tartalmaz egy egyszerű építési útmutatót és egy kezdőkockát – egy részben megépített alaplapot, ami beindítja az építést. Az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban a gyermekek Instructions PLUS-t is találnak – egy interaktív útmutatót, aminek a közelítő és forgó eszközeivel a LEGO építés gyerekjáték lesz.

A legtöbb kisfiú odavan a tűzoltós, rendőrös, repülős játékokért - idén a tűzoltókat kedvelő gyerekek óriási örömére elérhetőek lesznek többek között a Tűzoltóállomás, Tűzoltó repülő, Belvárosi tűzoltóság vagy a Tűzoltóautó építőjáték készletek. A mindennapi életből vett járműmodellek tárát gazdagítja a Kombájn szállító, a Hókotró, a Szemetesautó, és az Építőipari rakodó is. De színre lépnek a légi rendőrség hősei is! Láthatod őket munka közben a Légi Rendőrségi légi bázis, Drónos üldözés, Ejtőernyős letartóztatás akciókban is. Amelyik fiú szívesen lenne részese vízi kalandoknak, biztosan nagy kedvvel próbálja majd ki a Búvárjacht és a Kajakos kaland LEGO szetteket.  A LEGO szettekből kifejezetten lányos, fiús és uniszex kategóriák is vannak, illetve minden korosztály megtalálja a szintjének megfelelő LEGO szettet. A LEGO Duplo a legkisebb korosztálynak ajánljuk, hiszen a Duplo építőelemek nagyobbak a hagyományos LEGO építőelemekhez képest. 1,5 éves kortól már játszhatnak vele a kicsik, hiszen nem tartalmaznak lenyelhető elemeket. A LEGO Creator szortiment 6-12 éves korig ajánlott és különlegessége abban rejlik, hogy a szettekből többféle konstrukció állítható össze. Az első számú kedvenc a fiúk körében a LEGO City, melyek között rendőrségi-, tűzoltó, vonatpálya szettek is megtalálhatóak. A LEGO Classic szettekben vegyesen találhatóak ez elemek, melyekből bármit kirakhatnak a gyerekek, ami a képzeletükben megszületik, így fejleszthetik kreativitásukat. A Star Wars rajongók nagy nagy örömére többféle, a film ihlette szett közül választhatnak. A gépcsodákért áhítozók pedig a LEGO Technik szettekkel megvalósíthatják álmaikat. A lányok pedig a Friends LEGO szettekkel gazdagíthatják játékgyűjteményüket. A Friends készletekkel beleélhetik magukat a LEGO lányok mindennapi életébe. Fodrászkodhatnak, elmehetnek vakációzni, vagy nyithatnak egy lovardát. Gyakran jelennek meg különleges LEGO csomagok egy egy Disney mese vagy Marvel film hatására és ezek minden esetben nagy sikert aratnak. A LEGO, megbízható minőségének és különleges szettjeinek köszönhetően mindig az első számú építőjátékok közé fog tartozni.

X