LEGO Star Wars AT-AT 75288
LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288LEGO Star Wars AT-AT 75288

LEGO Star Wars AT-AT 75288

Cikkszám: 75288
Normál kiszállítás: február 1 - február 6

LEGO Star Wars AT-AT 75288:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Siess Luke segítségére megküzdeni a Birodalommal! A LEGO Star Wars AT-AT 75288 építőkészlettel átélheted a Birodalom és a Lázadó Szövetség közötti háborút. Építsd meg a híres AT-AT lépegetőt és segíts Lukenak, hogy a csörlője által be tudjon menni a belsejébe, és átvehesse fölötte az irányítást. A kiegészítőknek segítségével igazi monumentális csatajeleneteket tudsz eljátszani. Az AT-AT harci jármű sok rejtett funkcióval rendelkezik, melyek által még élvezetesebb a játék. A lépegető egyes részei nyithatóak, egyszerüsítve ezzel a minifigurákkal való játékot. A rugós kilövő és a belsejében rejtőző speeder bike által a csatatér legerősebb fenevadjaként tudja lesöpörni az ellenség osztagait. Szórakozató, izgalmas és önfeledt pillanatokat élhetünk át a készlet segítségével, mely tartalmaz 6 db LEGO minifigurát (Luke Skywalker, Veers tábornok, 2 AT-AT pilóta, 2 Hógárdista) és 1267 db LEGO építőelemet.

A lépegető méretei 34 x 38 x 15 cm. 

64 990Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X