Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913
Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913

Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913

Cikkszám: 41913
Normál kiszállítás: október 21 - október 25

Lego Dots - Karkötő óriáscsomag 41913:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Azok a gyerkőcök, akik szívesen osztoznak barátaikkal a kreatív kézműveskedésben, rajongani fognak ezért az egyedi LEGO DOTS (41913) Karkötő óriáscsomagért! Az egyszerű, intuitív kézműves projektet adó, DIY karkötőkészlet lehetőséget ad a kicsik számára ahhoz, hogy megtervezzék saját ékszereiket a barátaikkal, melyeket elképzelésük szerint alakítgathatnak. Személyre szabott barátságkarkötők. Ez a karkötőkészítő óriáscsomag 5 állítható, rugalmas pántot rejt különböző színekben, melyek a nagyobb és kisebb csuklókra is megfelelően rácsatolhatóak. A készletben 295 válogatott csempét találsz, köztük különlegesen díszítetteket, illetve esélyed van arra, hogy megtaláld a kifejezetten ritka, 5 szívvel díszített csempét is. A készlethez egy több részre osztott tálca is tartozik, amiben külön válogathatod és eltárolhatod a csempéket. Szórakoztató, megosztható alkotás kreatív gyermekeknek! A kézműves készlet nyújtotta öröm abban gyökerezik, hogy a gyerkőcöknek lehetőségük van megosztani a barátaikkal, majd a karkötőket elképzelésük szerint feldíszíthetik. A barátok variálhatják egymás díszítéseit, így igazán egyedi darabokat alkothatnak. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék.

9 990Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X