Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952
Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952

Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952

Cikkszám: 10952
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

Lego Duplo - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon 10952:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 2 éves kortól

A LEGO DUPLO Pajta, traktor és állatgondozás a farmon szett egy szórakozással teli farmot nyújt, ami játékos tanulási lehetőséget biztosít az óvodások számára. Fejlődést segítő játék az állat- és traktor rajongó kisgyermekeknek. Találtok farmépületeket és egy traktort, valamint malacot, bárányt, lovat, kutyát, tyúkot, kakast és tehenet is. A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, valamint társas és érzelmi tudatosságukat. A nap végén pedig ideje lefektetni az állatokat,  így egy fekhelyet is biztosítanod kell a részükre. A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös játék során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt.
A csomag tartalmaz egy traktort, malacot, bárányt, lovat, kutyát, tyúkot, kakast, 2 tehenet, 4 LEGO DUPLO figurát, egy megépíthető pajtát, egy valósághű szénabálát és klassz kiegészítőket is.
A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, kreatív gondolkodásukat, valamint társas és érzelmi tudatosságukat, miközben olyan farmbeli tevékenységeket játszanak el, mint az állatetetés és a lovaglás.
A pajta több mint 23 cm magas, 20 cm széles és 11 cm hosszú. Ez a sokoldalú játékkészlet számtalan különféle módon átalakítható, emellett az összes LEGO DUPLO farmjátékkal is kombinálható.

25 990Ft
KÉSZLETHIÁNY

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X