LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920
LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920

LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920

Cikkszám: 10920
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

LEGO Duplo Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920

Ajánlott: 2 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Ebben a sokoldalú Disney Jégvarázs építőjátékban a gyermekek belemerülhetnek a játék és a tanulásás világába. Összeállítható, tanulásban segítő játék kisgyermekeknek, akik imádják a Jégvarázs meséket. Szórakozás közben, a gyermekek megtanulhatják a létfontosságú készségeket. Az Elsa és Olaf figurákkal a gyermekek belecsöppenek a szerepjátékok világába.  Rengeteg szerepjáték eljátszható a készlettel, mint például teapartit rendezhetnek vagy jégtömbök között bújócskázhatnak,  ezek a szerepjátékok fejlesztik a térlátásukat és kreativitásukat. A könnyedén felvehető és megfogható elemeket a gyermekek egyszerűen összeilleszthetik, átépíthetik hogya saját és egyedi jeleneteket kapjanak. A LEGO DUPLO Princess  Elsa és Olaf jeges partija 10920 varázslatos szereplőket, helyszíneket és kiegészítőket tartalmaz. Az összeállított LEGO DUPLO készletben található jégház több mint 12 cm magas. Elemre nem lesz szűkség, ugyanis ezt a játékot már kibontás után azonnal használhatják a gyermekek. A LEGO DUPLO biztonságos játékot garantál minden kis gyermek számára. A LEGO DUPLO Princess Elsa és Olaf jeges partija 10920 szett 17 építőelemet foglal magában.

7 690Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X