Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425
Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425

Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425

Cikkszám: 41425
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

Lego Friends - Olivia virágoskertje - 41425:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Nyisd meg saját, önálló kertészetedet a Lego Friends Olivia virágoskertje készlet segítségével, melynek építőelemeinek segítségével végre megépítheted álmaid munkahelyét. Használd fel a kockákat, hogy minél többféle virágot ültethess udvarodban, melyeket eladva boldogabbá teheted Heartlake City város lakóinak mindennapjait.  Bátorítsd a fiatalok természet iránti szeretetét. Hadd képzeljék a gyerekek azt, hogy felfedezik a vidéket azért, hogy ritka virágokat keressenek, amiket Olivia tanulmányozhat, aztán nevelhet. Jól fogják érezni magukat, ha tesznek egy kört a járművel, míg Olivia üvegházánál eljátszhatják, hogy segítenek Lego Friends Zobo robotjának, hogy a kerti kiegészítőket használva, gondoskodjon a virágokról. Dobd fel színekkel a játékidőt! A 92 elemből álló készlet még a kevés kockaépítési tapasztalattal rendelkező gyermekek számára is megy könnyedén. A gyönyörű játéknövények minden gyermek íróasztalát felvidítja, illetve a készlet méretéből adódóan kevés helyet foglal el, ha kiállítják. Üdvözöld a Lego Friends lánykákat! Köszöntünk Heartlake City világában, egy helyen, ahol a kicsik is csatlakozhatnak izgalmas küldetésekhez, felfedezhetik érdeklődési köreiket, vagy csak élvezhetik a közös időtöltést A Lego lányokkal.


A szett tartalmazza:
-Olivia Lego minifigura
-Zobo robot Lego minifigura
-állatka
-92 db Lego építőelemet

A jármű méretei: 4 x 6 cm
Az üvegház méretei: 7 x 4 cm

3 590Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X