Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731
Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731

Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731

Cikkszám: 71731
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

Lego Ninjago - Hősi harci készlet - Zane vs Nindroid 71731:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Ez a kiváló Hősi harci készlet – Zane vs Nindroid (71731) legojáték lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy izgalmas csatákat játsszanak el a nindzsa Zane és egy Nindroid robotharcos között. Az akciódús játékkészlet tartalmaz egy kockából épült Nindroid-gyárat és egy forgó csatateret, ahol a NINJAGO rajongók párbajokat rendezhetnek. A nindzsa harci játék 2 minifigurát tartalmaz: egy új, 2021 januárjában megjelenő Zane-t és a LEGO NINJAGO TV sorozat Legacy Nindroid harcosát. Kis nindzsád örömmel fog órákat tölteni az akciódús csaták megtervezésével, míg a 4 fehér fegyver egy újabb dimenzióval egészíti ki az akciót. A LEGO NINJAGO játékkészletek a képernyők elől egy képzeletbeli világ akciódús kalandjaira invitálja a gyermekeket. A gyermekek örömmel fognak értékes, életre szóló készségeket tanulni, miközben hőseikhez csatlakozva olyan nindzsajátékok izgalmas gyűjteményével játszanak, mint a robotok és sárkányok.

3 690Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X