LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899
LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899

LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899

Cikkszám: 76899
Normál kiszállítás: április 9 - április 10

LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899

Ajánlott: 8 éves kortól

Minőség: 1. osztály

A versenyautók és az építő játékok rajongoi boldogan építik meg majd ezt a LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899 készletben meg található ezek a klassz autó modelleket. Az építő készletben 2 hihetetlenül menő és gyors versenyautó található, amelyekkel a gyermekek fantasztikus versenyekben vehetnek részt, vagy ha szeretnék kiállíthatják a modelleket. Az új 2020 januárjában megjelenő készlet részletgazdagon van kialakítva, a modell egy gyorsasági világbajnokságon vesz éppen részt, valamint részletgazdag kidolgozása miatt teljesen megegyezik az igazi versenyautóval, éppen ezért fel van szerelve egy cápauszonnyal és egy elülső diffúzorral is, pont mint a valódi. A készletben megtalálható még egy Super SUV versenyautó is, amely a nehezebb terepen is tökéletesen száguld. Játszd el egyedül az izgalmas versenyeket, vagy barátaiddal, és rendezzetek egy izgalmas bajnokságot. A LEGO Csoportnak köszönhetően a most megjelenő autó modellek még nagyobbak és élethűbbek, mint eddig valaha! Mindkét autó modell fel van szerelve a valódi autóból már jól ismert részletekkel. A szettben megtalálható a 2 versenyautó pilóta is, akiket be tudsz ültetni a vezetőfülkében. A dobozban megtalálható egy nyomtatott építési útmutató, amelynk segítségével a gyermekek egyszerűen és önállóan is képesek össze állítani a készletet. 
A LEGO Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO és Lamborghini Urus ST-X 76899 szettben 663 darab építőelem található.

21 990Ft
+ -
X