LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267
LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267

LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267

Cikkszám: 75267
Normál kiszállítás: június 1 - június 2

LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267

Ajánlott: 7 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Végeláthatatlan kalandokban lehet részed, ezzel a LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267 készlettel, amelynek segítségével össze állíthatod a saját hadsereged. A Mandalori harci csomag egy kompakt építőjáték, amely 4 LEGO Star Wars mandalori harcos minifiguráját tartalmazza korongvető rombolókkal ellátva, sőt egy össze szerelhető védelmi erődöt és egy mandalori speeder bike-ot szintén 2 korongvetővel felszerelve, amelyek rögtön beindítják a gyerekek fantáziáját. Minden egyes LEGO csomagolásban megtalálható egy egyszerűen értelmezhető építési útmutató, amelynek használatával a gyermekek könnyedén önállóan is képesek lesznek össze szerelni a játékot. Ám az ingyenesen letölthető LEGO Life alkalmazás használatával minden kis gyermek egy interaktív alkalmazás alapján elsajátíthatja a modellek össze építését. Az alkalmazásban forgathatják és közelíthetnek az modellekre, amelynek köszönhetően a fiatalok gyorsan a LEGO építő mestereivé válhatnak. A LEGO Csoportnak köszönhetően már több mint két évtizede játszhatunk a Star Wars filmek ihlette játékokkal, mint például csillaghajókkal, járművekkel, szereplőkkel és helyszínekkel. Kiváló ajándék minden korosztálynak, különösen a Star Wars fanok gyűjteményéből ez sem hiányozhat.
A gyerekek egyedül vagy barátaik társaságában is eljátszhatják a kedvenc jeleneteiket vagy ha kedvük tartja új, izgalmas kalandokba indulhatnak, csak a képzeletük szab a határokat. Mérhetetlen csatában vehetsz részt a 4 mandalori harcos mini figurával, amelyek korongvető fegyverrel vannak felszerelve. Ez a LEGO Star Wars Mandalorian Battle Pack 75267 szett kombinálható a többi LEGO Star Wars szettel együtt is. Kibontás után azonnal kezdődhet is a játék, elemre nem lesz szűkséged a játék működéséhez.  
A Mandalori speeder több mint 4 cm magas, 8 cm hosszú és 6 cm széles össze állítva, ezért ideális utazások során, ugyanis egyszerűen elfér a táskádban is. Az egyszerűen megépíthető Mandalori játékkészletet 102 építőelemből rakható össze.

 

5 490Ft
+ -
X