Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158
Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158

Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal 76158

Cikkszám: 76158
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

Lego Super Heroes - Pingvinüldözés a Batboattal! 76158:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 4 éves kortól

A LEGO DC Pingvinüldözés a Batboattal! (76158) készlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy véget nem érő, eseménydús játéklehetőségeket fedezzenek fel a Batman filmek szereplőivel. Népszerű, „építsd meg és játssz" játék a Batman rajongóknak! A Batman és a Pingvin minifigurái, illetve 2 szuper, megépíthető hajó egyenesen a gyermekek kezébe adják a szuperhős akciót és kalandot. Ez a LEGO 4+ készlet nagyszerű módon fejleszti az kicsik és a nagyok építési készségeit. Könnyen megépíthető, így még a kezdő építők is átélhetik az önálló építés nyújtotta örömet, sőt egy egyszerű útmutató is átláthatóan levezeti az építési folyamatot, amely önbizalommal tölti el a gyermekeket, így a nagyobb kihívást jelentő LEGO feladatokba is bátran belefoghatnak. A legtökéletesebb Batman ajándékot keresed gyermekeknek? Ha szuper születésnapi vagy karácsonyi ajándékot keresel a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeknek, a LEGO DC Batman építőkészletekben az összes akció-minifigurát, kiváló funkciót és fejlődési lehetőséget is megtalálod, amelyekkel meglephetsz egy ifjú szuperhőst a nagy napon!

3 790Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X