Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112
Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112

Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112

Cikkszám: 42112
Normál kiszállítás: december 1 - december 3

Lego Technic - Betonkeverő teherautó - 42112:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 10 éves kortól

Ismerd meg az építőipart közelebbről, a betonkeverő teherautó működését lépésről lépésre ezzel a Lego Technic Betonkeverő teherautó készlet segítségével, melynek építőelemeiből összeállíthatod a valódi betonkeverő teherautó teljes mását. 8 robusztus kerekével, mozgó motorjával, nyitható vezetőfülkéjével és hatalmas keverődobjával pont úgy néz ki, mint az igazi. Most megfigyelheted, hogyan is készül el egy úttest, vagy akár egy autópálya. Az építőjáték igazi szórakozás lehet azok számára, akik szeretik a műszaki dolgokat és az építőipari járműveket. A készletben megtalálhatod a forgatható keverődobot, ami automatikusan is tud mozogni, amikor betonkeverőt tolod. Ha pedig visszafelé forgatod, az elkészült beton kiömlik az építési területre, így kezdetét veheti az építkezés. A teherautó vezetőfülkéjének kinyitásával megnézhetjük, hogyan mozognak a motor dugattyúi. A teherautóhoz 100 darab 1x1-es szürke színű Lego építőelem tartozik, amelyeket betonként használhatsz. A gyermekek megtölthetik a keverődobot a kockákkal, majd a fogantyú segítségével irányíthatják a tölcsért, hogy a helyére öntsék a betont. Élvezd az alkotást, ahogyan új utakat tudsz elkészíteni saját játékvárosod számára!

A készlet tartalmaz:
-1163 db Lego építőelem

A betonkeverő teherautó méretei 42 x 19 x 12 cm

39 990Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X