Plüss Játékok

   
Webáruházunk kínálatában rengeteg puha és aranyos plüss állat újdonságokat találsz, ha megtekinted folyamatosan bővülő kínálatunkat. Rendelj most plüssállatot!

Plüss Játékok

Szereted a plüssöket? Neked is van talán egy plüss macid? Webáruházunk kínálatában rengeteg plüss állat várja hogy hazavigyék. Tekintsd meg plüss kínálatunkat és rendeld meg most a legmenőbb termékeket!

Sétálj és kocogj a mozgó, sípoló rókával! A Szaladgáló róka plüssfigura egy puha, vörös színű róka figura, fekete orral és gombszemekkel. A róka sétálni tud, közben mozgatja a farkát, és sípoló hangot is ad ki magából minden lépésnél. A róka egy igazi műséges társ, mindenhova követni tud, a plüssfigura sétálni és szaladni is tud. A rókát simogathatod, bárhova magaddal viheted, a kis plüssfigurát érdemes beltéren használni.

A plüssfiguráról minden gyereknek és felnőttnek a plüssmackó jut az eszébe! Vannak, akik a mai napig gyűjtik a klasszikus Teddy macikat különféle színben és méretben. A mai plüssfigurák már nem csak a medvéket elevenítik meg, hanem minden kedves vagy félelmet keltő állatot vagy épp kitalált mesefigurát. A gyerekek szívesen ölelik magukhoz a puha anyagból készült figurákat, melyek az oviba vagy az álmok földjére is elkíséri kis gazdáját. A plüssöket a felnőttek szívesen nevezik ki kabalájuknak, hogy szerencsét hozzanak. A régi idők kedvenc mese és bábfigurái, mint a Kockásfülű nyúl, Tádé, Manócska, és Mazsola, plüssfigurák formájában is megelevenedtek, ennek köszönhetően gyermekkorunk legaranyosabb meséi soha nem merülnek feledésbe. Moncsicsi, a 80-as években hódított Magyarországon és azóta is tart az őrület. A majom kislányok és kisfiúk különböző méretben és ruhában sorakoznak virtuális polcainkon. Az óvodások körében legkedveltebb figurák, mint Bogyó és Babóca, Peppa malac és a Kuflik, színes és vidám kitömött textil figurák. A Minimax mesecsatorna két képviselője Picicica és Macikutya, sok kicsi szívét rabul ejtette, így az egyik figura biztosan ott csücsül a gyerekek ágyikóján. Plüss figuráink között megtalálhatóak a legnépszerűbb rajzfilm karakterek, mint például az örök kedvenc pónik, dinók és kutyusok, cicák és egyéb állatok.A Nici márka saját tervezésű plüssei, mind különlegesek és gyönyörűek. A bari, mint legnépszerűbb figurájuk a Jolly nevet kapta. A NICI kollekciók között plüss kulcstartók, plüss párnák, plüss pénztárcák és plüss táskák is találhatóak. A TY Beanie Boos csillogó nagy és ártatlan szemű állatkái még a pókot is cuki plüssé varázsolja.A plüssállatkák életre keltek és sétálnak, énekelnek, táncolnak, vagy édes hangokat adnak ki. Az interaktív szőrgombócok, mind mosolyt csalnak a gyermekek arcára és megtanulhatnak gondoskodni egy élethű kiskedvencről, hiszen a Zoomer nyuszikák éhese, ezért etetni kell őket, a FurReal újszülött jegesmedvéjének sok alvásra van szüksége, a Kívánságpajtival megoszthatják legféltettebb vágyaikat, az Animagic unikornisának egy legjobb barátra van szüksége.A reklámos kedvencek nálunk is kaphatók. Pomsies cicák, Simiflitter simizhető figurák, a Mesemondó Macikutya és a Hatchimals vagy a Hatchimals meglepetés állatkái mind gazdáikat várják.

X