Társasjáték

   

Társasjáték Kártya

A társasjáték összehozza a családban a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Az együtt töltött idő a legfontosabb a családban. Erre tökéletesen alkalmas egy jó társasjáték.

Itt az új Monopoly Junior társasjáték gyereknek! A már régóta ismert, kedvenc Monopoly társasjáték most már Junior változatban is kapható! Oszd be okosan a pénzedet, és közben vásárolj telkeket, amikre házakat, szállodákat is felhúzhatsz. A játékot az nyeri, aki a legtöbb pénzt, ingatlant és telket is megszerzi, és a legtöbb pénzt gyűjti össze! A Monopoly Junior társasjáték 1 db játéktáblát, 4 db Junior figurát, 48 db eladva jelzést, 20 db szerencsekártyát, 4 db Ki lesz a figurád játékos kártyát, 90 db Monopoly bankjegyet, valamint egy játékszabályt tartalmaz.

Az együtt töltött idő a legértékesebb! Nézd meg népszerű társas-és kártyajátékainkat, hiszen egy jó Scrabble, UNO, Activity vagy Monopoly parti mindig feldobja a családi összejövetelek hangulatát és garantálja az együtt töltött vidám perceket! 

A társasjátékok szórakoztató és interaktív módja a szabadidő eltöltésének. Az ilyen játékok általában két vagy több játékos részvételét igénylik, és céljuk, hogy a játékosok együtt játszhassanak, kommunikálhassanak és élvezhessék az együtt töltött időt.

A társasjátékok különböző formában jelenhetnek meg, beleértve a szerepjátékokat, a stratégiai játékokat, a kártyajátékokat, a logikai játékokat és sok más típust. Ezek a játékok kihívást jelentenek a játékosok számára, és fejleszteni a kritikus gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a kommunikációs képességeket.

X