Thinkfun Zingo társasjáték
Thinkfun Zingo társasjátékThinkfun Zingo társasjáték

Thinkfun Zingo társasjáték

Cikkszám: 7700
Normál kiszállítás: október 6 - október 11

Thinkfun Zingo társasjáték:     

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 4 éves kortól

A Zingo egy szuper, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.
A Játék célja, hogy az aprócska játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.

Aki oszt, ő minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska felfedje magát.
Ha egy játékos ugyanolyan képecskét lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan ki kell mondania a nevét, elvennie a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre kell helyeznie. A fel nem használt lapocskákat az osztó félrerakja.
Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az osztó dönti el, hogy ki volt a gyorsabb és ki mondta ki először, ha úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo adagolóba.
Az osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy az kellene neki, az osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen hiba után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.
Az fog győzni, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel ő nyeri meg a játékot. A következő játékban a győztes lesz az osztó...

A Zingo táblácskáknaknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra islehetőség van.
A zöld szélű táblákon szereplő ábrák, kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. Általában a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten is van persze verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.
A piros szélű táblácskákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten így nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok
Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.
Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.
Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.

9 740Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X