Tiny Epic Kalandok Birodalma Társasjáték
Tiny Epic Kalandok Birodalma TársasjátékTiny Epic Kalandok Birodalma TársasjátékTiny Epic Kalandok Birodalma Társasjáték

Tiny Epic Kalandok Birodalma Társasjáték

Cikkszám: TEPICQUE
Normál kiszállítás: augusztus 13 - augusztus 17

Tiny Epic Kalandok Birodalma Társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 12 éves kor felett, Lányoknak és Fiúknak

Fedezz fel új területeket, gyűjts össze különböző tárgyakat, mert csak így győzhetsz a határaidat elérő goblinok ellen a Tiny Epic Kalandok Birodalma társasjátékban! Minden résztvevő egy három fős csapatot kell irányítson, akik felesküdtek, hogy életük árán is megvédik a birodalmat. Világjáró útjaikon kell megerősödniük, mágikus erővel bíró tárgyakat begyűjteniük, különböző küldetéseket megoldaniuk és meg kell vívniuk számtalan csatát a betolakodókkal szemben. Az nyeri el az uralkodótól a méltó jutalmat, akinek a csapata többet tesz a birodalom megmentéséért. A bábuk kialakítása azért különleges, mert fel lehet szerelni a kalandok során megszerzett tárgyakkal. 

A játékosok száma 1-4 fő, a játékidő 30-60 perc.

Tartalma:

- 4 játékoskártya

- 17 térképkártya

- 1 mágia kártya és 1 mágiajelölő

- 1 fordulókártya és 1 fordulójelölő

- 24 küldetéskártya

- 4 kalandkártya

- 5 mozgáskártya

- 5 kalandkocka

- 16 goblinjelölő

- 12 hős

- 4 varázslatjelölő

- 4 életpont jelölő

- 4 erő jelölő

- 12 legendás tárgy

- 12 kincs

- 1 kezdőjátékos jelölő

- 1 állvány

- 4 maximális életpont-jelölő, 4 maximális erő-jelölő

- Játékleírás

 

   

6 990Ft
+ -

Játék Kocka Webáruház, Kis és Nagykereskedés Játékok óriási választékban minden korosztály számára. Oldalunkon szinte biztos, hogy gyermeke kedvenc játékát megtalálja.  Nézzen szét oldalunkon és válogasson több száz érdekes termék közül. Játékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak. Oldalunkon a legnépszerűbb márkák közül válogathatsz, mint például a Bruder, Playmobil, Lego, Schleich, Siku.  Önnek nincs más dolga csak kényelmesen hátra dőlve kattintani, megrendelni és mi már akár másnapra kiszállítjuk a kiszemelt terméket. Nincs szükség autóba ülni, bejárni a várost, mert oldalunkon egy nagyobb játékbolt kínálatát találja meg egy helyen. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkezve igyekeznek tudásuk szerint a legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítani vásárlóink részére, beleértve a precíz csomagolást. Egyik legkedvesebb termékünk a Bruder termékcsalád, ami közel áll a szívünkhöz. A Bruder játékok, szinte mint az igazi a precíz kidolgozás, a kifinomult minőség, egyszerűen lenyűgöző. Kínálatunkban számos kiegészítőt is megtalálhatnak, mint pl. az emberek, épületek, bálák, szerszámok, állatok, pótkocsik és még sok más. Elhivatottságunk, hogy minden gyermek boldog legyen és vidám, amikor átveszi az általunk kiszállított játékot. Játékkocka webáruház: Munkagépek, kombájn, kukásautó, Rendőrautó, Billencs, utcaseprő, traktorok, Siku modell autók, fém autók és minden ami jármű. Webáruházunkban 25 ezer forint felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket, ezért érdemes egy rendelésnél elérni a kosárértéket, így megspórolva a szállítási díjat. Webáruházunk 14 napos elálási jogot biztosít minden termékre. Tekintsd meg webshopunk kínálatát és rendeld meg most a leg menőbb cuccokat. Gyerek játékok nagy választékban! A jatekkocka-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Jatekkocka Webáruház.

X